Mercury

Als het om prestaties, zuinigheid en duurzaamheid gaat, overtreft elke Mercury-buitenboordmotor al sinds het prille begin zowel de industrienormen als de verwachtingen van de klant. En die traditie duurt voort.

Neem bijvoorbeeld de Verado®. Alleen Mercury biedt een uniek motorconcept voor optimale tweetaktprestaties in een viertaktmodel en met gebruiksvriendelijke functies die elke boottocht tot een unieke beleving maken.

Als watersport uw passie is, dan is de Mercury OptiMax® de krachtbron die u zoekt. De Mercury OptiMax levert tweetaktprestaties met de uitstoot en het brandstofverbruik van een viertaktmodel.

Op het gebied van viertakttechnologie geeft Mercury de toon aan met het modernste en breedste assortiment viertaktbuitenboordmotoren in de branche.

Als u tegenwoordig de soepele bediening van Digital Throttle and Shift ervaart of de razendsnelle acceleratie van de ‘Fury’-propellers is u meteen duidelijk waarom Mercury vasthoudt aan zijn oorspronkelijke, vergaande doelstellingen.

Mercury zet zich al meer dan 75 jaar met passie in voor innovatie op het gebied van buitenboordmotoren om iedereen meer vaarplezier te bezorgen.

Van producten en service tot klanttevredenheid, Mercury overtreft de concurrentie keer op keer.

 

              

Four-stroke                                             Optimax                                                 Verado