Grand Rubberboten

Tijd doorbrengen op het water met familie en vrienden biedt enkele van de meest aangename en lonende momenten van ons leven. Elke GRAND is ontworpen en gebouwd om te zorgen voor optimale opwinding en het gevoel van luxe, Comfort en veiligheid ongeacht waar uw reis naar toe gaat! Jarenlang werkt GRAND al aan de hoogste normen en is een synoniem geworden voor elegantie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Met een ongeëvenaarde toewijding, verlossende uitmuntendheid en tevredenheid in elk model dat we bouwen, is GRAND de top keuze voor plezier en memorabele momenten op het water. Of u op een lokaal water of op de open zee aan het cruisen bent, Wij zijn pas tevredenheid wanneer u tijdens het varen dichter in contact komt met uw familie en de wereld om je heen.

 

 

  Innovaties, innovaties, innovaties 

 

Het belangrijkste ingrediënt van GRAND's succes is onze innovaties! Door gebruik te maken van state-of-the-art engineering met uitgebreid onderzoek en ontwikkeling houden we niet allen de kwaliteit hoog maar bieden wij ook de de beste scheepsbouwkunde van vandaag! Gecombineerd met onze uitgebreide ervaring in de luchtvaartindustrie, waardoor wij de aërodynamische en vliegtuig technologie gebruiken in onze geavanceerde ontwerp- en productieprocessen resulteren in een model dat moeilijk is te verslaan. Met GRAND, zal uw plezier altijd gesteund worden door onze revolutionaire technologie. 

 

  Hoogste kwaliteitsnormen


Het feit is dat onze interne kwaliteitscontrole de norm overschrijdt van onze concurrenten, alle GRAND modellen voldoen aan de eisen van de internationale standaard ISO/FDIS-6185, Europese Gemeenschap EEG-richtlijn voor recreatieve ambachten 94/25/EG, en een aantal andere strenge internationale en nationale kwaliteitsnormen. Hieruit blijkt dat veiligheid en betrouwbaarheid de drijvende kracht achter GRAND is. Maar u bent het, onze klant, en uw waardevolle feedback die ervoor heeft gezorgd dat GRAND de reputatie van de nummer 1 keuze van recreatieve schippers heeft verdient.

 

  Gemaakt door de echt handwerk


Elke GRAND is met de hand gemaakt, één tegelijkertijd. Achter elk model zit een robuust, duurzaam en handgemaakt productieproces zodat elke grand opgewassen is tegen de krachten die moedernatuur onze kant op kan gooien. Uiterste geschoolde productie specialisten en een top-notch, kwaliteit controlesysteem worden gecombineerd om te zorgen voor de beste garanties en het hoogste niveau van kwaliteit. We laten ons product over aan de handen van echte professionals. We zouden het niet anders willen!

 

   Hoge kwalitatieve materialen voor het beste resultaat

 

De beste materialen van de beste leveranciers, dat is de enige manier om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Alleen onderdelen en systemen worden gebruikt van betrouwbare en hoogwaardige merken. Bijvoorbeeld, zijn de GRAND tubes bekleed met vijf lagen van 1100 Dtes en 1680 Dtex, die wordt versterkt met MIRASOL en VALMEX stoffen waardoor een uitstekende duurzaamheid en schuurweerstand voor het leven wordt gecreerd! Als het beste product niet beschikbaar is, maken we het gewoon zelf. Bijvoorbeeld, onze oorspronkelijke nieuwe HTL lijm biedt niet alleen structurele integriteit, het is bestand tegen temperaturen meer dan 90 graden C! Om ervoor te zorgen dat u de beste producten krijgt, zijn onze tubes voor high-end ribs gemaakt van extra-sterkte HYPALON (ORCA/TREVIRA). Met GRAND heeft u alleen maar voordelen op en om het water! 
 


5-lagen bekleed en nylon versterkt weefsel voor GRAND tubes. 

 

Dubbelwandig drop-steek materiaal voor hogedruk opblaasbare vloer (air-dek). 

 
  Technische perfectie en unieke ontwerpen!

 

Elk GRAND model bevat een unieke combinatie van innovatieve technieken, gepatenteerde ontwerpen en onze jarenlange expertise. Gebruik makend van de nieuwste CAD/CAM-technologie met de meest geavanceerde software, is elke GRAND geperfectioneerd tot in de kleinste details om de grootst mogelijke kwaliteit te waarborgen. Zodra een model is gebouwd, perfectioneren we het nog meer met uitgebreide tests op het water in de zwaarste omstandigheden voordat het model zelfs maar een showroom vloer ziet! Ontdek hier enkele originele technische oplossingen en genieuse ontwerp ideën, welke een GRAND inflatable de enige juiste keuze maakt: 

 

VERLAAGDE TUBE UITEINDEN EN DEEP "V" HULLS
 
 
 

Dit praktische en effectieve ontwerp heeft een aantal grote voordelen: • maakt de waterlijn langer, verhoging van de stabiliteit en veiligheid aan boord,  • minimaliseert het boog lift met lichte belading, • het helpt waterspray tot een minimum te beperken en verhoogt water beweging in de achtersteven, die op hun beurt de hydro-dynamische weerstand verhogen en verminderd het brandstof verbruik.

 
SCHERPERE KIEL LIJN
 
 
 

 Elke GRAND RIB romp heeft een scherper uitstekende kiel lijn: • uitbreiden van de waterlijn en verhogen van manoeuvreerbaarheid, • effectief snijden door golven voor een soepelere vaart op ruw water, • het waarborgen van een drogere vaart en minimaliseren van spraywater. Belangrijker nog, het creëert een elegante, maar agressief profiel, waardoor een mooie uitstraling en de hoogste functionaliteit samen gevoegd worden! 
 


UNIEK "HSH" ROMP DESIGN
 
 
 

 Het belangrijkste concept achter onze exclusieve Hoge-Stap-Hull (HSH) is het vergroten van drijfvermogen en zorgt ervoor dat: • de tube heeft minder contact met het water tijdens het varen  op hoge snelheden. • de romp biedt uitstekende wendbaarheid tijdens het langzaam varen.                                                

 HSH Hull systeem biedt: • betere prestaties en minder brandstofverbruik, • een hogere vrijboord, samen met verhoogd drijfvermogen en groters lading capaciteit, • een soepelere vaart met comfort en veiligheid.