Het is een mooie zomerdag en u heeft de boot vol geladen met gasten en proviand.
U gaat een dag varen. Althans dat is de bedoeling maar de motor start niet.
Het kan helaas iedereen overkomen, maar .........

Dit zal u niet snel gebeuren met ons slimme onderhouds programma.
Onderhoud is belangrijk om te zorgen dat de motor als nieuw blijft presteren en dus altijd start en goed loopt.

Omdat wij dealer zijn van diverse merken hebben wij uitstekende kennis hoe we snel en gericht onderhoud kunnen plegen door jaarlijks bijscholing en specialtools en we kunnen uw motor ook uitlezen met speciale apparatuur. Dit geeft ons inzicht in uw motor, zoals bedrijfsuren maar ook storingen die u misschien niet eens waren opgevallen. Hierdoor kunnen we ook anticiperen op wat kan komen en u daarin adviseren. Met ons slimme onderhouds programma blijft uw motor goed presteren en betaalt u niet te veel.

      

Op het onderhoud dat wij plegen zit garantie omdat wij uitsluitend met originele onderdelen werken en geschoolde monteurs.

Wij hebben diverse ligplaatsen bij ons voor de deur, als u hier gebruik van maakt kunnen we sneller en gerichter werken wat voor u ook weer scheelt in kosten, zoals voorrijkosten.

Graag adviseren wij u over ons slimme onderhouds programma voor uw motor.


Ons werkgebied in de winter is: Drimmelen, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Waspik, Sprang-Capelle, Waalwijk, 's Gravenmoer, Dongen, Oosterhout,
Teteringen, Breda, Terheijden, Wagenberg, Lange weg, Moerdijk, Lage Zwaluwe en Hooge Zwaluwe, Alle overige plaatsen en in de zomer is in overleg.