Wegens carnaval zijn wij gesloten op 5 en 6 Maart 2019

Welkom bij Oome


Mijn vader Huub is in 1984 ons bedrijf gestart in een oude loods met een werkbank. Hij is begonnen met het onderhouden en repareren van de motoren in de haven van Drimmelen. Omdat het steeds drukker werd is mijn moeder Maria na een paar jaar gaan helpen met de overige werkzaamheden zoals magazijn en administratie. 
Al op jonge leeftijd wist ik ( Tamara ) dat ik later buitenboordmotor monteuze wilde gaan worden en mijn droom was om het bedrijf van mijn vader over te nemen. 
 

Onze Visie:

Een probleemloos vaarseizoen.

Er is weinig vrije tijd en de tijd die er is moet kwalitatief goed besteed worden. Gemak, Toegankelijkheid en Ontzorgen spelen daarbij een zeer grote rol. Dit bereiken wij door “slim” onderhoud, wat inhoud dat het persoonlijk op u en uw boot is toegeschreven. Deskundig personeel, Professioneel advies en vooral Persoonlijke aandacht zijn hierbij onze belangrijkste onderscheidende factoren. Ontzorgen en gemak creëren wij tevens door de overige werkzaamheden aan uw boot uit te voeren of uit te besteden aan onze professionele partners.

Onze ambitie om het beste servicebedrijf te worden van Brabant vormt de komende jaren leidraar in alles wat we doen, maar vooral ook onze klanten de best mogelijke dienstverlening te blijven bieden.

Onze Missie:

Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring. Naast specialist in service en onderhoud aan uw binnen en buitenboordmotor kunt u bij ons terecht voor nieuwe motoren en/of boten. Daarnaast beschikken we over een zeer groot magazijn met onderdelen.

Watersport zit ons allemaal in het bloed en techniek is onze passie.

Door zelf al het onderhoud en reparaties te willen uitvoeren, proberen we onze ambitie waar te maken.

Met onze 3 P’s voeren wij dagelijks onze missie uit.

PASSIE : Onze bevlogenheid komt niet alleen tot uiting in de kwaliteit van onze service en onderhoud;     het typeert ook de persoonlijkheid van onze mensen.

PERSOONLIJK: Dat we iedere klant behandelen als een uniek persoon met unieke wensen en dingen.

PROFESSIONEEL: Dat wat we doen en leveren goed is, we er garantie op kunnen geven en er achter kunnen staan.

Door deze 3 P’s continu toe te passen en te bewaken, resulteert dat automatisch in EEN GOED GEVOEL.

 
 
Wilt u ook een probleemloos vaarseizoen neem dan contact op met ons.

Wij zijn dealer van inboardmotoren zoals Mercruiser, Yanmar, Cummins en VW. En bij de outboardmotoren zijn wij dealer van Mercury, Honda, Suzuki en Lehr. Voor deze merken hebben wij alle special tools en uitlees apparatuur in huis en natuurlijk worden wij jaarlijks bijgeschoold zodat wij altijd up to date zijn met de laatste ontwikkelingen. Tevens kunnen wij ook voor andere merken zoals Yamaha, Mariner en Volvo Penta het onderhoud verzorgen. Voor de meeste merken hebben wij de benodigde onderdelen op voorraad, zodat onderhoud en reparaties snel uitgevoerd kunnen worden. Er worden door ons uitsluitend orginele onderdelen gebruikt, daarom kunnen wij ook volledige garantie geven op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Naast motoren en de bijbehoorende onderdelen verkopen wij ook boten en generatoren.
De boten zijn van de merken Quicksilver, Grand, Brig, Valiant, Honwave en Suzumar.
Onze generatoren zijn van Honda.

Wij verwelkomen u graag in onze winkel aan de Havenkade 1a te Drimmelen.    


Uit voorraad leverbaar film


Wij hebben ook 3 webshops 
voor motor onderdelen: www.oomewatersport.nl
voor motor onderhoudskits: www.oomeshop.nl
voor boot accessoires: www.oome-attwood.nl